V CURS DE PIANO AMB EL PROFESSOR MIGUEL LECUEDER

Per cinquè any consecutiu, les escoles municipals de música d’Artà i Capdepera,  juntament amb l’Associació Amics de la Música de la Colònia i la Torre de Canyamel, organitzen el V Curs de Piano amb el professor i concertista uruguaià Miguel Lecueder Canabarro.

El curs, com ja és tradició, començarà amb un concert inaugural a càrrec del professor Miguel Lecueder, que tendrà lloc dimecres 29 d’abril, a les 20’00h, a la Torre de Canyamel. El professor interpretarà obres de F. Chopin, L. Fernández, M. Falla i E. Granados.

El dies 30 d’abril i 1, 2 i 3 de maig es duran a terme les classes dels alumnes, els quals hi poden participar de dues maneres: com a alumnes actius o oients. Els alumnes actius rebran dues classes individuals on podran treballar el repertori preparat pel curs. Els alumnes que hi participen com a oients poden assistir a totes les classes i escoltar les indicacions del professor als alumnes que hi participen en la modalitat d’actiu.  El curs acabarà amb un concert dels alumnes, que es durà a terme diumenge 3 de maig a les 17’00h a la Torre de Canyamel. En aquest concert es podran escoltar algunes de les peces treballades pels alumnes durant les classe.

El curs pot donar cabuda a 15 alumnes en la modalitat d’actiu, i un nombre il·limitat d’alumnes oients.

Cal remarcar que l’organització del curs, com en les diferents edicions anteriors, ha rebut el suport de diferents empreses que han fet possible que es dugui a terme. Des d’aquí es vol agrair profundament aquesta col·laboració per part de totes aquestes empreses. També es vol agrair a la família Morell el fet de que es cedeixi l’espai de la Torre de Canyamel per a desenvolupar el curs de forma totalment desinteressada.

Esperam que el curs sigui un èxit per tots els participants, igual que en les quatre edicions anteriors, i que tots els alumnes enriqueixin la seva formació pianística i musical gràcies a l’experiència de participar en un curs intensiu.

Si algú vol més informació del curs o dels concerts es pot adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a les escoles municipals de música d’Artà o Capdepera.