Noctàmbuls produccions, té el plaer d’anunciar-vos el seu proper espectacle Panfonteta, escrita i dirigida per Jaume Miró (l’autor de l’exitós text de “Diari d’una miliciana” que fa poc acaba d’acabar la seva gira per Mallorca) i interpretada per tres de les millors actrius de les Balears: Lluqui Herrero, Margalida Grimalt i Laura Pons.

Panfonteta ens trasllada a Ariany entre els anys 1968 i 1969. Dues germanes amb una visió molt diferent d’una Mallorca que canvia: la tradicional i la moderna, la rural i la turística, la de l’interior i la de la costa. Vida i mort, amor, esperança i humor es combinen en aquesta experiència. 

Les característiques artístiques d’aquesta obra tenen alguna peculiaritat que cal explicar: la primera és la de proximitat ja que l’espectacle es duu a terme a amb les actrius a tocar dels espectadors, emplaçament aquest que obliga a limitar l’aforament a uns 45 espectadors per funció, i la segona és que l’obra està dissenyada per ser representada a possessions originals del camp de Mallorca.

Per això l’estrena tendrà lloc a les cases de Son Comparet de Son Servera, aquest proper divendres 2 d’agost a les 21:30h del vespre i es presenta amb totes les entrades ja exhaurides, amb una segona funció el dissabte 3 d’agost a la mateixa hora i a la Possessió de Ses Talaies diumenge 4 d’agost a les 21:00.

Per assistir a l’espectacle i a causa del nombre limitat d’espectadors es recomana reservar amb antelació al telèfon 665958669 o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o entrant al facebook de Noctàmbuls Teatre. També podeu telefonar al mateix telèfon per més informació.

 Comunicació i difusió de Noctàmbuls.