Ens dirigim a tu, veí de Cala Rajada:

 

     Som un grup de ciutadans de Cala Rajada que esteim farts que any rera any, temporada rera temporada, haguem de patir el renou de la música de bars i discoteques fins a altes hores de la matinada sense que ningú faci cas de les nostres queixes. I això quan la legalitat estableix que a partir de les dotze de la nit la música dels locals nocturns no podran superar els 55 db (decibels) . No és necessari ésser un expert per adonar-se’n que el que patim nit rere nit supera els màxims permesos.
    El nostre objectiu és exigir el compliment de les normes i les lleis, i que no es vulnerin els nostres drets. Volem crear una plataforma ciutadana per aconseguir el compliment de la normativa sobre renous a Cala Rajada. Una Associació apolítica de ciutadans que serveixi d’eina a fi que qualsevol veí del poble pugui utilitzar-la com a plataforma per fer sentir la seva veu, i que sigui tenguda en compte i no ignorada, com passa actualment.  
   Les nostres intencions són simples: comptar amb el teu suport per dur endavant i posar en marxa aquesta associació, i aconseguir unes revindicacions que, en definitiva, són drets bàsics de qualsevol  ciutadà  de Cala Rajada.
   Per fer arribar la teva opinió, suggeriment o qualsevol comentari, tens a la teva disposició la nostra direcció de correu:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   Aviat tornaràs a tenir noticies nostres per fer-te partícep de més informació.