El dimecres 5 i el dissabte 8,
serem als mercats
de Capdepera i Cala Rajada







Amics i amigues, com ja deveu saber, una recent modificació de la Llei Electoral duta terme per PP i PSOE obliga les formacions polítiques que no tenguin representació en el Congrés de Diputats de Madrid a presentar una sèrie d’avals per a concórrer a les eleccions generals del proper 20 de novembre. Aquesta modificació afecta PSM-IniciativaVerds-Entesa x Mallorca, que necessita aproximadament uns 800 avals a les Illes Balears per poder ser present a la convocatòria electoral.

No tenim cap dubte d’aconseguir aquestes signatures, però també volem aprofitar per començar a parlar amb la gent i donar a conèixer el nostre projecte. Així que els propers dimecres 5 i dissabte 8 d’octubre serem als mercats de Capdepera i Cala Rajada, respectivament, a partir de les 9’30 hores, recollint signatures. A més, amb tota probabilitat, el dissabte comptarem amb la presència de Miquel Ensenyat, candidat de la coalició per Balears.

PSM-IniciativaVerds-Entesa x Mallorca es troba davant una oportunitat històrica d’acabar amb el bipartidisme que s’ha imposat sempre a les Illes, a les eleccions generals, i poder comptar a Madrid amb un representant no sotmès a la disciplina de partits d’àmbit estatal.

Per tant, tots aquells que estigueu interessats en el nostre projecte i  vulgueu oferir-nos el vostre aval, estau convidats a passar per la nostra paradeta dels mercats aquesta propera setmana.

Gràcies per endavant.

 

         PSM-IniciativaVerds-Entesa de Capdepera i Cala Rajada