"Un pa....una vida" al carrer Sant Miquel de Palma




Dia 24 de setembre, de 10  a 14 hores






Pensava que ja no me tornaria embarcar dins un nou embolic però...
Fa dies que apareixen imatges molt dures per televisió que mostren nins amb cares de por, prims, malnodrits, malats. Les seves mares alcen els ulls cap a la càmera i pareix que ja no esperen res...
Jo procurava no mirar-les, ignorar-les –una altra tragèdia mos amollen just a l'hora de sopar!- me deia.
Però un dia vaig ser més valent i no vaig poder excusar-me; vaig mirar un d'aquells anuncis que alguna O.N.G llançava i per un moment -molt breu- vaig comprendre la situació: eren persones de veritat, amb patiment de veritat, amb esperances de veritat, amb desesperació real i respirant el mateix aire que jo!
Vaig haver encara de superar un nou atac del meu cap maleit que me deia- això ja ho arreglaran els governs, no es cosa teva. Els poderosos ho han de solucionar. A més, tanmateix no arriba l'ajuda, sempre hi ha espavilats que hi guanyen molt...- no es fàcil lluitar contra un capet que pensa així, però vaig decidir no fer-li cas per uns moments i vaig obrir els ulls!.
Perquè esperar que el món millori tot sol o que el millorin els altres?
-Va Aguiló, posa't ses piles i comença a moure es cul; crida, escriu, pensa i sobretot posa al carrer les condicions perquè tots els que pensen com tu puguin fer alguna cosa, no voldràs salvar el món tot sol bossot!. Molts ho volen fer... però el cap també  els traeix.
I així va anar prenent forma “Un pa... una vida”.
Dissabte dia 24 de setembre des de les 10'00 fins les 14'00 farem musica al carrer de Sant Miquel i allà mateix es posaran a la venda més de 1000 pans solidaris (que per esser solidaris seran petitons i simbòlics). Al darrera hi haurà el suport d'una ONG que està treballant a la zona i saben bé com està el pati. (digueu-li al vostre cap que tot arribarà allà on ha d'arribar: SOMALIA)
Vos deman que vengueu, que participeu de sa festa, que compreu un pa solidari amb la voluntat (i que la voluntat sigui generosa), que escolteu un poc de musica i que envieu aquest correu amb el cartell adjunt a tots els vostres contactes... -ja sé que avui tothom envia i envia merda per Internet, ja sé que n'estau farts, però va, ja que nadam mos podem banyar!
Besos, que no faltin!


L'èxit dependrà de la vostra implicació.