Aclariment del regidor Fernando Martínez sobre notícies aparegudes referides als Caparrots del Centre Jove



ACLARIMENT SOBRE NOTA DE PRENSA PUBLICADA EN DIFERENTS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Davant les diferents publicacions aparegudes en diferents mitjans de comunicacions escrits en els quals es dóna per fet que en la propera edició del Mercat Medieval hi haurà “caparrots”, Fernando D. Martínez, Regidor de Esports i Joventut de l’Ajuntament de Capdepera, vol aclarir:
1. A partir d’octubre està previst, sempre i quan hi hagi nins/es inscrits/es, un Taller de Caparrots per tal d’acabar de restaurar els caparrots que hi ha al Centre Jove propietat de l’Ajuntament de Capdepera.
2. Una vegada iniciat aquest taller, durant el segon trimestre escolar, tenim intenció de dur a terme un Taller de Vestuari per a aquests mateixos caparrots.
3. Finalment, durant el tercer trimestre, duríem a terme, un Taller de Ball.
Per tant, únicament si aquests tres requisits i terminis es duguessin a terme segons el calendari previst seria possible que el caparrots poguessin sortir durant els actes de la Fira Medieval 2012.
Així doncs, aprofit l’ocasió per convidar a tots aquells interessats/es en prendre part d’aquest interessant projecte a passar pel Centre Jove de Capdepera i inscriure-se a aquest Taller de Caparrots ja que, des de la Regidoria de Joventut donarem totes les facilitats i mitjans (personals i materials) al nostre abast per tal que aquest repte surti endavant, però també som conscients que sense la implicació i dedicació de la gent serà impossible dur-lo a terme.

Fernando D. Martínez Colom
Regidor d’Esports i Joventut
Ajuntament de Capdepera



Nota de premsa de referència (Cap Vermell no l'ha rebuda en aquests dies)
http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/la-fira-medieval-recupera-los-antiguos-caparrots-para-animar-la-fiesta.html