VI Moralla Xop Festival, 9 de juliol al moll de Cala Rajada










   Dins el marc de les Festes del Carme de la Cofraria de Pescadors de Cala Ratjada, i organitzat per l’associació Ona Verda i la Comissió de Festes del Carme de la Cofraria, el proper dissabte 9 de juliol a partir de les 22:30h tindrà lloc una nova edició de la Morralla Xop Festival, una iniciativa musical que va néixer fa 6 anys amb la voluntat de donar suport a la Cofraria en la seva lluita per aconseguir que la Reserva Marina de Llevant es convertís en una realitat. Aconseguit l’objectiu, el festival musical s’ha convertit en un acte consolidat dins les festes oferint un variat ventall d’estils musicals a un marc incomparable com és el moll de Cala Ratjada.
   El concert és gratuït, per a tots els públics, i es podrà tastar la famosa “pomada” elaborada pels pescadors gabellins.

Enguany un cartell de luxe:

   La Banda Mo: Antics components de bandes com “La Guia”, despres coneguda com “Montenegro” s’han tornat a ajuntar gairebé tots els components del grup per tocar els seus temes clàssics que tant varen sonar a finals dels anys vuitanta i noranta, pop rock d'altura amb lletres i melodies ben treballades.

   Beats VaporUp: Joves talents del llevant de Mallorca i Catalunya versionant amb molt bon gust i un gran groove classics del funk.

   Eixut: Rock & grall i molta festa, amb temes reagge i ska dins l'estil dels valencians Obrint Pas.

   Canou: Rock electrònic, beuen de les fonts del noise dels anys noranta amb ritmes de l'electrònica mes actual.

   Sill: Mallorquins d'adopció, aquest parell d'argentins del Mar Del Plata es mouen dins l'electro minimal com ningú. Música de ball fins a l'auba.

   Us esperam a tots a la VI Morralla Xop Festival!!!

   Comissió de Festes del Carme / Associació Ona Verda