UCAP no pactarà res
                 amb el Partit Popular de Capdepera




Abans d’entrar en política, sempre havia sentit a dir, que la política era molt bruta. I tant que ho és!. I tant...!. El fet que a continuació exposaré, és prou seriós i pot semblar mal de creure, però és tan cert com que m’he de morir. Malgrat patir-ho i saber-ho cert, he de dir, que no ho puc demostrar, i manco dir noms, perquè sempre serà la meva paraula contra la d’altres persones, ja que de moment no em passeig amb gravadores dins la butxaca.  Hi ha massa coses en joc, sobre tot el futur de Capdepera!

Tots sabeu els darrers esdeveniments succeïts dins la vida política de Capdepera quins han estat. Les pressions sofertes pel Sr. Bartomeu Alzina acabaren per donar la batlia al candidat del P.P., deixant de banda amics, partit, votants i el  mateix poble de Capdepera. Quines degueren ser aquestes pressions per haver de renunciar a totes aquestes coses?. Quant poderoses eren, per tal de deixar de banda tot allò pel que s’havia lluitat? 

És sabut que UCAP està en negociacions amb el Partit Popular,  i el passat divendres 24 de juny vàrem fer arribar una proposta de pacte, coherent i realista,  a la seva gent. Aquesta proposta, encara no ha obtingut cap resposta. En canvi, a dia d’avui l’escenari ha canviat completament perquè en lloc d’estar consensuant el document que hem presentat estam rebent  pressions. Pressions que afecten el benestar i  futur de gent que està dins UCAP i al seu entorn. Pressions que coaccionen la pròpia voluntat d’escollir lliurament. Pressions que s’han repetit massa vegades i fins aquí hem arribat.

Per això, vull dir públicament, que jo, Biel Torres cap de llista d’UCAP, no accept ni acceptaré, aquesta manera de fer les coses. Ens poden pressionar tant com vulguin, però l’únic que es trobaran és una ferma convicció de llibertat a l’hora de triar al nostre esdevenir. Per tant, i motivat per tot això que els he exposat, no em queda més remei, molt a pesar nostre, que a partir d’avui rompre les converses i negociacions amb el Partit Popular de Capdepera. UCAP amb aquestes converses perseguia  donar l’estabilitat que el poble de Capdepera necessita, però sentint-ho molt, no ha estat possible. UCAP no pactarà res amb el Partit Popular de Capdepera. Crec que hi ha altres formes de fer política, i no val tot!

Biel Torres
Cap de llista d’UCAP