Ens complau informar-vos que l’Associació d’Amics de Tilloli, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera, organitza el dotzè concert benèfic. En acabar el concert, els assistents que vulguin podran gaudir d’un pa amb oli solidari a la mateixa platja de Canyamel.  La recaptació anirà íntegrament destinada, al manteniment del col·legi-internat La llum del coneixement a l’ Índia.
 
DATA: dissabte, 2 de juliol de 2011
HORA:  20.30 h
LLOC:   Torre de Canyamel de Capdepera
 

VENTA D’ENTRADES:
- A la mateixa Torre   971.841.134
- Ajuntament d’Artà (matins)    971.829.595
- Oficina de Turisme de Cala Ratjada 971.819.467
 
PREUS:
-  Concert: 25 euros
- Concert i pa amb oli:  35 euros



Estimats amigues i amics,

Amb paraules de n’Andreu Riera us convidam a asistir, com cada any, al concert que celebram l’associació a benefici de les nines de l’escola-internat de Tilloli (India) “La llum del coneixement”:

 “Es un plaer poder acceptar la invitació per actuar el dia 2 de juliol d'aquest any 2011 a la Torre de Canyamel, en un recital de Música per a piano i poesia. 
És un espectacle ón la música reforça el texte, i el texte reforça la música. Ambdues es completen i potencien, creant una fusió única, amb un resultat de intensa emotivitat, força expressiva, delicadesa subtil, i un vincle molt fort i directe amb el públic.
Es podria titular Concert amb Paraules, o Música i Mots.  El recital combina poesia d'importants autors mallorquins com Miquel Angel Riera, Miquel Mestre, Lluis Maicas, P. J. Martorell, Bernat Nadal, etc, etc,.  i músiques originals per a piano tan conegudes com: el Clar de lluna de Debussy, la Sonata Patètica de Beethoven, Sonates de Mozart, etc. 
Amb una paraula, és una funció molt amena, fàcil d'entendre i absorbir, ón el públic capta fàcilment l'esperit expressiu i intimista del recital”

 Andreu Riera
 Palma 18 de març de 2011