El pròxim dia 11 de juny ens juntarem a la plaça Ramón Llull de Manacor tot un plegat de gent amb la idea de compartir coneixements, idees, activitats i un trempó.
La recuperació dels espais públics per a la reflexió social i com a punt d’encontre de diferents  sensibilitats i pensaments  és una de les senyes d’identitat del moviment 15-M.


   En els darrers temps  els carrers i les places han estat ocupats per els cotxes,el  comerç  o les festes populars mes o menys organitzades.  Una democràcia que en veritat funcioni  exigeix participació, reflexió i diàleg. Les places són el lloc on la gent  s’ha reunit  des de fa milers d’anys per  a  exercir  com a membres d’una societat, gran o petita.
   Aquest és l’esperit que anima  aquesta iniciativa, el re-encontre de la gent amb la gent i de la gent  amb els espais que són de tothom i per a  tothom. Per això animem a totes les persones amb ganes de compartir que vengui a la plaça Ramón Llull el pròxim dissabte dia 11 de juny.
    També volem recordar que totes les aportacions de infraestructures : cadires, taules i demés  seran ben arribades, per que  amb un poquet de cadascú  podem arribar a fer de tot.  

Més informació a :
http://indignatsdellevant.wordpress.com
facebook: indignats de llevant.
http://twitter/illevant

 
11 JUNY DIADA LÚDICA-REFLEXIVA
Plaça Ramon LLull, Manacor

10:00
- Taller de neules
- Taller de reciclatge
- Taller de camisetes i llençols (duis la vostra camiseta)
- Mural de propostes
- Concert JET SET

11:00
- Taula rodona de cooperatives de consum

12:30
- Clown, per ZNORD
Dinar de pa i taleca

16:00
- Taller de ball de bot
- Taller de pintura
- Jocs de sa padrina per als més joves

17:00
- Taula rodona sobre cooperatives bancàries

18:30
- Concert XUS SANTANA

20:00
- Lectura del manifest. Torn de micro obert

21:00
- Tramponada popular

22:30
- Monòleg: “pienso”, per Xisco Ródenas ( el dolent de llàgrima de sang
 
I després…ACAMPADA POPULAR

Guarderia pels més petits de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:30
Punts informatius amb recollida de firmes – Intercanvi de llibres – Venda de llibres – Taules informatives de cooperatives de consum, comerç just,…