Comunicat de la regidoria de Serveis Socials 



 Adjudicació del Centre de Dia a l'empresa INTRESS

    Des de la regidoria de Serveis Socials us comuniquem que el   Centre  de Dia de Cala Rajada serà gestionat, a partir de juliol de 2011 per l’empresa INTRESS, guanyadora del concurs convocat per a realitzat aquest servei. Des d’aquesta regidoria volem agrair a la Creu Roja la feina realitzada fins ara al Centre de Dia, feina valorada molt positivament per aquesta regidoria i pels propis usuaris i familiars.



   Volem aclarir que tot el procés s’inicià  l’any 2008 quan l’ajuntament de Capdepera rep una carta des del Govern Balear, que el contracte de serveis que regia pel Centre de dia de Capdepera calia treure’l a concurs. Aquesta regidoria inicià els tràmits per a redactar un plec de condicions i el desembre de 2009 s’informa a la Creu Roja de la necessitat de convocar un concurs i dels continguts del plec de condicions. La Creu Roja  exigeix  tres mesos, se va concedir una pròrroga per l’any 2010 mentre se rectificà el plec amb una sèrie d’aspectes ( com la necessitat d’incloure el personal que ara treballa al centre) i  s’informa oficialment de l’inici del concurs. Tant l’elaboració del plec com l’adjudicació ha estat a càrrec de tècnics de l’Ajuntament i comptà amb la supervisió de personal de l’IMAS.



    La resolució ha estat a favor d’ INTRESS amb 81.05 punts, que obtingué una major valoració que l’actual prestadora de serveis, la Creu Roja que obtingué 80.07 punts.

   A partir de juliol de 2011 els adjudicataris se faran càrrec del Centre de Dia.