Nou bloc del taller Art en Joies on expliquen la seva joieria d'autor



...i de com els personatges televisius llueixen aquestes joies

En primer lloc donar-vos les gràcies un cop més per tots els articles que heu publicat a Cap Vermell sobre la col·lecció llataenjoies.

També volem compartir amb tots vosaltres la il·lusió que ensfa que Neus Albis llueixi la col·lecció llataenjoies en el programa DE NIT de Televisió de Mallorca i, per aixó,us feim arribar tres imatges dels diferents programes en els que ha portat lacol·lecció. El primer dia que la va lluir va ser dimarts dia 10 de maig i, desde llavors, ha portat diferents peces de la nostra col·lecció a cada un dels programes que ha fet.

 







A part d’aquesta notícia, comentar-vos que hem posaten funcionament un blog en el que tenim intenció d’anar explicant unamica el que anam fent en el taller (http://elnostretaller.wordpress.com/tag/joieria-dautor/) i on ens hempres la llibertat de publicar i agraïr  la glosa que ens va dedicar na Joana Colom a través de CapVermell digital.

 Nota de Cap Vermell: Per part nostra, Cap problema . Molt contents de veure com creix i augmenta aquesta col.leció. La vostra projecció també ho és de Capdepera.