En el CENTRE CAP VERMEL el dies 4, 5, 6, 7 y 8 de juliol de 2011  

Uns dels ballarins i coreògrafs de més prestigi a tot el món.

Organitzat per la companyia de dansa Hierba Roja



Preu : 175€.

Benoit Lachambre proposa exercicis dissenyats per despertar el nostre cos. El seu treball
 deixa l'individu lliure per a refinar la seva estètica artística personal mentre aprofundeix en l'alineació corporal i en la percepció sensorial. Benoit està interessat en les habilitats performàtiques i s'aproxima a elles deixant que cada participant vagi descobrint el camí per arribar a una comprensió i articulació d'un treball corporal precís i no-superflu.
 Despertant la autoconsciència a moure'ns podrem reconèixer simultàniament les dinàmiques del moviment intern i l'extern. L'objectiu del taller és que el participant adquireixi una comprensió holística del cos i la seva dansa. Lachambre, comprèn aquesta última com una amalgama de esdeveniments, cadascun dels quals té qualitats singulars. Una identitat creativa pròpia.

Tota l'informació i els contactes les trobareu a

http://hierbarojadanza.blogspot.com/



Clicau damunt l'imatge per veure la ressenya a la revista Paris-art (2008)


Benoît
Lachambre (Canadà) és coreògraf, ballarí i mestre durant gairebé 30 anys. Va fundar Par BLeux l'any 1996 com una plataforma per a l'exploració dels seus projectes de recerca i el desenvolupament de nous processos creatius. Lachambre figureheading és l'últim treball en el camp de la sensibilització i la improvisació física. Ha actuat i produït als millors centres creatius de tot el món.


Benoît Lachambre & Louise Lecavalier & Laurent Goldring / Par B.L.eux en Mercat de les Flors 26 - 28 setembre 2008