Ja està constituïda l’assemblea de Capdepera d’IniciativaVerds


Capdepera, 3 de desembre de 2010

 

Avui s’ha constituit l’assemblea de Capdepera d’INICIATIVA VERDS, un nou partit polític resultant de la fusió d’Els Verds de Mallorca, Iniciativa d’Esquerres i gran nombre de persones que mai havien participat en política.


El grup d’INICIATIVA VERDS de Capdepera ens definim com un grup de persones conscienciades amb el medi ambient i compromeses amb el gran repte ecològic al qual s’enfronta la nostra societat.

 

No som un partit polític convencional i després de l’experiència acumulada en els darrers anys per les dues regidores dels Verds, Maria Orts i Virginia Urdangarin, hem arribat a conclusió que no es pot fer política d’esquena al medi ambient. Per això, el nostre objectiu és ser la veu de l’ecologia, i per tant, de les persones, dintre de l’ajuntament. Estam totalment convençuts que la única sortida a la crisi econòmica passa per adequar el nostre estil de vida a un consum més responsable i gestionar els diners públics d’una manera més eficient i sostenible.

 

INICIATIVA VERDS de Capdepera és un grup heterogeni que es vol acostar i ser el referent de les persones de Capdepera que creuen en un altre model de societat, més ecològica i solidària, i que tal vegada han deixat  de confiar en la política. 

 

A la reunió es va aprovar un pla d’acció per als propers mesos, de cara a consolidar el nou projecte. En breu es disposarà d’un espai web propi que servirà com a plataforma per a elaborar un document amb propostes per a una Capdepera sostenible i equitativa, que debatrem de manera participativa amb la ciutadania i la societat civil.

 

També es va aprovar el nomenament de Juanjo Plou com a coordinador d’IniciativaVerds de Capdepera, el qual té 35 anys, resideix a Cala Rajada i és diplomat  en direcció i administració hotelera. És una persona honesta i coherent, que viu d’acord amb els seus principis i que es basen a deixar un món millor del que va trobar als seus fills, per això, entre d’altres coses, forma part d’una associació a Capdepera que treballa en projectes de consum responsable, ecològic i solidari.