L’assemblea d’Esquerra Unida de Capdepera - EAiV - comença a funcionar i s’obre a la política d’aliances




L’assemblea d’Esquerra Unida de Capdepera - EAiV - es va reunir al nou local, el divendres dia 26, per marcar l’agenda política dels propers mesos. A la reunió hi va assistir Aina Comas, coordinadora d’Esquerra Unida de Mallorca - EAiV - i Manel Carmona, coordinador interinsular, per donar suport i encoratjar els companys i companyes de Capdepera.

Una vegada constituïda, la formació llevantina s’ha posat en marxa per a programar les primeres activitats per donar a conèixer l’opció de l’esquerra transformadora que representa Esquerra Unida – EAiV a Capdepera.

Dia 17 de desembre s’organitzarà un pa amb oli de germanor que donarà el sus a l’exposició pública d’aquesta organització. També està previst organitzar un concert amb diversos grups locals.

Una de les activitats amb més transcendència i continuïtat serà una publicació periòdica en la qual es donarà el punt de vista d’aquesta organització sobre diferents temes, tant de Capdepera com de la resta de l’Estat, o de l’activitat internacional, donat que la nostra realitat està supeditada als esdeveniments globals.

Per acabar, es varen dibuixar les primeres línies de la política d’aliances. Aquesta força política està oberta als pactes que garanteixin l’espai roig i verd al municipi de Capdepera i per això es reunirà amb tothom que estigui per aquesta tasca. Per tant, amb aquest objectiu s’acceptarà la reunió proposada per Iniciativa-Verds.