ES GRUP TORNA A DENUNCIAR LA POCA CREDIBILITAT DE L’EQUIP DE GOVERN AL PLENARI DEL DIMARTS (07.09.2010)








Al marge d'altres preguntes de caire més fiscalitzador, el que realment ens preocupa d’aquest equip de govern és:

Incompliments acords de plenari.-
El passat 03.11.09 se va aprovar en sessió plenària retornar 290.000’00’-€ en càrrec al romanent per pagar préstecs. A dia d’avui no s’ha complit l’acord.

 En quan a la utilització de Can Creu D’inca, se va fer una comissió informativa on tots vam exposar els nostres punts de vista i vam quedar que se faria un altre comissió per explicar-nos la decisió de l’equip de govern. Inclús el Regidor de cultura va dir al plenari que se respectarien els acords de ple. (S’havia acordat destinar-ho a cultura quan l’equip de govern ho ha traslladat al centre multiusos de Cala Rajada. El tarannà torna a quedar clar, totalment autoritari i antidemocràtic en la pressa de decisions de l’equip de govern on, només se mostra interessat en xerrar amb l’oposició per treure el que vostès volen endavant, sense cap interès en establir negociacions.

En quan al sou del Regidor d’hisenda. El darrer acord de plenari és que cobri el 50 % del sou quan veiem que des del més de juliol cobra el 90 %.Un altra acord no complit.

Molt poca credibilitat teniu quan ni siquiera compliu els acords de plenari. Veiem que no té cap sentit els acords adoptats al plenaris si després no és compleixen.

 I ja per acabar, vull dir al Sr. Batle

Han passat gairebé 10 mesos (temps més que suficient per veure alguna cosa) i no s’ha fet res de res. No s’excusi amb la crisi econòmica . El poble no vol un polític de talonari. Si hi ha doblers, tothom en sap. A vostè li toca governar amb manco pressupost, i què. Hi ha moltes feines per fer. Ha revistat cap normativa?. Fa complir les ordenances municipals?. Se fan complir els contractes amb els concessionaris?. Fa feines que no costen doblers de portes cap a dins?. La resposta a totes aquestes qüestions és no. Al marge de no solucionar els problemes que afecten a la ciutadania (que per nosaltres és el mes greu) no dóna respostes als representants del poble. De la sala multiusos, no se’n treu res en clar. De Can Creu d’inca, el mateix. Dels expedients a alguns policies locals, no en sabem més que la seva mala praxis costa doblers a les arques municipals. Com s’ha vist, del cine Juva, tampoc hi ha res clar, i tal dia farà dos anys que pagam lloguer, …De Can Creu, obert sense llicència i pagant lloguer. No s’han pres mesures reials d’estalvi econòmic. Molt de parlar-ne i res més. Les seves respostes a les preguntes de l’oposició sempre són evasives o excuses per tal de no mullar-se en res que el pugui comprometre. (Basta veure les respostes d’avui, i de l’altra dia, i l’altre, …) Vostè és de la teoria que si no fem res, segur que no ens equivocarem. I Capdepera a dia d’avui necessita un batle decidit i que no tingui por a prendre decisions. Està demostrant que no té capacitat  per dur aquest ajuntament endavant, i, malgrat queda poc pel final de la legislatura, hauria que plantejar-se donar resposta a les qüestions que li hem plantejades plenari rere plenari. Si no és així, i ja en duim deu mesos, …decideixi vostè mateix.


Mateu Melis
Portaveu d'Es Grup a l'Ajuntament de Capdepera