Comença la promoció de Capdepera a través del WTFC



















La revista del mes de juny de la xarxa europea Walled Towns Friendship Circle (WTFC) treu un reportatge sobre Capdepera com a nou membre de l’organització. Amb aquestes pàgines comença la promoció del municipi a nivell europeu a totes les ciutats i pobles adherits a la mateixa xarxa.

 

En el reportatge, hi surten distintes fotos de Capdepera i de la presentació de quan es va adherir a l’organització. Parla sobre la història del poble, sobre la seva posició estratègica per veure Menorca. També explica la seva posició geogràfica perquè tothom pugui situar-la, ja que la revista s’envia a tots els membres, poblacions des d’Espanya fins Eslovàquia o Turquia. 

 

A més del reportatge, Capdepera surt a la primera pàgina de la revista com a nou membre del WTFC, juntament amb altres llocs com Fredericia de Dinamarca, Trnava d’Eslovàquia, Alanya o Boyabat de Turquia.

 

En aquests moments el WTFC està recopilant informació per a crear un lloc web sobre Capdepera a la pàgina de l’organització, perquè estigui a l’abast de tots els usuaris i dels membres. A més, es comencen a preparar activitats conjuntes tant de promoció com de cultura.

 

Capdepera es va unir a dues xarxes de ciutats emmurallades el mes de maig d’aquest any: el Foro Ibérico de Ciudades Amuralladas (FICAM) i el Walled Towns Friendship Circle. La presentació va tenir lloc al Castell el dia d’Europa, el 9 de maig. L’entrada de Capdepera a les dues organitzacions servirà per tenir una visió més propera d’Europa i relacionar-se amb municipis que també tenen murades. Li permetrà explotar-les de forma turística i comercial i obtenir subvencions econòmiques per la seva recuperació i manteniment.