Convidada IV Jornada Balear d'Educació Integral
17 d'abril 2010












Benvolguts Companys!
   Un any més ens posam en contactea per convidar-vos a participar en les IV JORNADES D'EDUCACIÓ INTEGRAL que desde la Fundació Claudio Naranjo, en col·laboració amb l'ICE (Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de les Illes Balears, es realizarà el proper 17 d' Abril.
    La jornada està destinada a mestres i professors/es,  educadors/es socials, estudiants de la UIB i persones relacionades amb el mon de l'educació. S'ha sol·licitat el reconeixement d'hores de formació permanent del professorat a la Conselleria d'Educació i Cultura i crèdits de lliure configuració a la UIB.
   Durant el dia i en els diferents tallers podrem gaudir amb la participació de reconeguts  especialistes d'àmbit nacional. Es realitzaran tallers simultanis amb l'objectiu de facilitar  als docents presents un profund autoconeixement que  aporti una nova actitut i una presència diferent en les aulas.
   Vos adjunt el fulletó de les Jornades, detallant les activitats, horaris i especialistes així com les indicacions per poder realitzar la inscripció per mitjà del ICE-UIB.
   Vos esperam i agraïm la difusió d'aquest activitat.

Fundación Claudio Naranjo
Delegació Illes Balears
Temple, 11, 2n 3a
07001 – Palma de Mallorca
Tel. 971 71 33 49
Fax: 971 72 06 25
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.