La Fundació UNIVERSIA del Banc de Santander convoca anualment unes beques en diverses modalitats per a alumnes que cursen els darrers anys de carrrera universitària.

Per accedir a aquestes beques s'ha de presentar un treball sobre un tema concret. La convocatòria de 2009 fou: FÓRMULA 1 I MEDI AMBIENT. Un binomi que conceptualment semblen contraposats però que d'una manera o altra poden arribar a tenir aplicacions pràctiques.




L'acte d'entrega fou a Madrid en presència del ja corredor de Ferrari i del president del Banc de Santander, Emilio Botín.

Image
A la foto els guardonats de totes les modalitats.

El tema que desenvolupà Maria del Mar fou nous materials per a augmentar el rendiment dels frens.
La beca és de l'apartat de mobilitat i te un dotació econòmica de 3000 €.

Cap Vermell se sent orgullós de poder-se referir a qualsevol membre que destaqui de la nostra comunitat i de compartir amb tots els lectors les seves fites. Si en alguna ocasió no ens n'assabentam, no dubteu en recordar-nos-ho.

El filòsof José Antonio Marina en el seu assaig La inteligencia fracasada. Teoría y práctica de la estupidez parla de les societats que valoren aquelles membres que destaquen en qualsevol àmbit del coneixement. Aquesta és una de les diferències sobre les societats estúpides.




Image