El Govern Balear ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Albertis Telecom per garantir la  recepció del senyal de TDT satèl·lit o TDT sat a les zones on no arriba la cobertura terrestre.


     Amb aquest conveni, el Govern subvenciona el receptor de TDT però el propietari s’ha d’encarregar de les despeses de cablejat i antena-parabòlica. No obstant això, en cas de tenir una instal·lació prèvia útil es pot reutilitzar per connectar-se a l’Hispasatt.
   Els ciutadans de Capdepera que no rebin la TDT per via terrestre hauran d’instal·lar a les seves cases l’antena per rebre la TDT per via satèl·lit.
   Per dur a terme aquest procediment cal que el ciutadà es posi en contacte amb alguna de les empreses autoritzades per instal·lar aquestes antenes, que a Capdepera i a Cala Rajada són:
   - Tecnologies Elèctriques Gabellines S.L. (971564253)
   - Sergel Electrics S.L. (639636261)
   - Elèctrica Jaume Mestre S.L. (971563795)

   Un cop contactat amb l’empresa, aquesta comprovarà la situació de la casa per assegurar-se que té cobertura perquè la TDT sat funcioni, i demanarà a la Conselleria que activi el receptor del senyal. Un cop activat, l’empresa contractada instal·larà l’antena i el ciutadà podrà gaudir dels avantatges de la TDT.


Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera