Voleu celebrar-ho amb nosaltres?



a Cas Padrí

Hola a Tots/es,

   Sabíeu que la paraula equinocci ve del llatí i significa "nit igual"?
   L'equinocci és cada un dels dos moments de l'any en què el sol creua l'equador celeste. Durant els equinoccis, la nit i el dia tenen la mateixa duració en tot el món. Hi ha dos equinoccis a l'any, el de la primavera i el de la tardor...
   El sistema solar on vivim, nosaltres i la Mare Terra, té els seus rituals propis, que es compleixen any rere any, y que acompanyen els canvis que fan que tot evolucioni.
   Nosaltres, les persones que formem part de l’associació tuatu, com a petit sistema viu, també anem establint els nostres propis rituals, que volem que ens acompanyin any rere any, i sobretot que ens ajudin a marcar el ritme de la nostra evolució.

  
    I que millor que evolucionar al ritme de tot l’univers que ens acull?
   Es per aquest motiu que ens agradaria celebrar els diferents canvis d’estacions. Per ser conscients dels canvis en l’alimentació de cada temporada, adequant el que necessita el nostre cos amb el que ens ofereix la Terra. I sobretot celebrant-ho!
  Estem preparant una Festa de Celebració de l’equinocci de tardor per al proper dissabte 19 de setembre i  necessitarem ajuda per a prepara-la com cal. Necessitem voluntaris per a la decoració, per a la tria de música ballable i per al mateix dia, ajuda en cuina, servei i neteja. A canvi oferim sopar gratuït i compartir una estona junts en l’evolució d’aquest projecte...

   Agraírem la vostra col·laboració...podeu trucar-nos al 971 81 94 80 o passar per Cas Padrí...

L’equip de l’Asociació Tuatu