Image

Comencen els actes de l'ESTIU SOLIDARI de Voluntaris de Mallorca.
El projecte del tercer curs de l'obra de palma a Guatemala, del qual ens parlava el mes passat na Maria Vives a la secció d'entrevistes comença a fer-se realitat.


Com podeu veure, comença amb el sorteig de les estormies de Pere Joan i Andreu Terrades. Amb el títol "2000 € per a la solidaritat", compten recaptar-los de la venda de 100 números de cada una. També hi destinaran els doblers de la pamboliada solidària de Sant Roc i alguna altra moguda que permeti acabar la feina iniciada el novembre passat a Guatemala.

 Des de la nostra admiració per la constància i perseverància, així com per voler acabar amb èxit el projecte, sols podem instar-vos que hi col·laboreu de manera generosa.


També ens volem fer ressò que a l'exposició INADAPTACIONS -obres 2000-2009- de Rafel Bestard (un dels 49 artistes que participaren en l'Estormiart) al Palau Solleric de Palma, la seva estormia vaocupar un lloc preminent.

També quedà recollida en el catàleg de l'exposició, per dues vegades. Una a tota pàgina i a color, i l'altra com a part del seu estudi artístic.

A continuació reproduïm les dues pàgines i ens alegram profundament que continuï viva i activa la flama d'aquella ja mítica exposició que tan profunda petjada ha deixat a Mallorca.









Image


Image