Una bella portada que amb el títol "Grullas, dama y carpa" és una obra que forma part de la col·lecció Malabaris. La dama és la protagonista, ella vola, camina, i gaudeix... se sent còmoda per damunt de les mirades, les crítiques i les enveges, que es troben a dins de la carpa. Ella està a un altre nivell, ella vola lliure amb les grulles.

.

Enguany fa 15 anys que començarem l'edició de l'anuari de Cap Vermell. Coincidí amb el pas a fer la revista en format digital. Vist amb perspectiva els anuaris són una joia bibliogràfica del que ha passat al municipi des de 2007.

Fina Massanet il·lustra i aporta la seva obra per embellir les 148 pàgines de que consta l'anuari. Una pintura matèrica i informal. Experimental i vitalista. De propostes suggerents i conceptuals.

Un anuari que ha coordinat Miquel Llull, que es presentarà dia 9 de març a les 18 h a l'acte de lliurament del Premi Cap Vermell a Claudia Suiter. I que el podreu tenir pel mòdic preu de 5€. Tal com fa 15 anys.

Què vos podem dir de Fina Massanet?  

Que va néixer a Cala Rajada, 1983. Fou una nena somiadora, dissenyadora de cabanes al bosc... dibuixava plànols a la terra amb les pedres que trobava... En acabar els estudis bàsics, al seu cap només tenia la idea de sortir de l'illa, conèixer altres opcions, desenvolupar idees amb gent diversa, experimentar una altra manera de veure el món i viure experiències lluny del seu entorn. I així va acabar a Barcelona estudiant disseny d'interiors i va ser en aquella època, on va desenvolupar la creativitat  i l'obsessió a donar forma a conceptes.

Que s'obsessiona molt amb la idea de veure néixer les coses del no-res, li resulta increïble que del no res creixi tot un món, i que ella sigui una eina del univers per crear aquestes peces. Li agrada treballar les textures, on troba mons ocults, observar-les i pensar que aquestes, s'han creat soles.

Que es considera una persona introvertida que li costa molt mostrar-se tal com és...i amb els seus projectes ho treu tot del seu interior... es queda nua davant de l'espectador.

Que li agrada observar com contempla i interpreta l'obra aquest espectador i com se la fa seva segons allò que li ha remogut a dins. Així torna al no-res per tornar a crear... 

I que és dissenyadora d’interiors amb postgrau d’exteriorisme i espai públic.

A l'anuari descobrireu obres com aquesta i moltes d'altres:



Gràcies, Fina!