“Jaume Alzamora es compromet amb Núria Garcia en l'arribada de fons per reformar la plaça des Sitjar


 

Jaume Alzamora, conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca i candidat a la presidència d'aquesta institució per Més per Mallorca, s'ha compromès a fer arribar les ajudes econòmiques necessàries per reformar la plaça des Sitjar de Capdepera.

En aquesta legislatura que acaba ja han estat moltes les inversions que ha fet l'actual equip de govern de Capdepera amb les ajudes de la conselleria liderada per Alzamora, que s'ha convertit en el màxim aliat dels ajuntaments de tota l'illa.

Fa anys que Més per Capdepera ve demanant la reforma de la plaça des Sitjar i l'edifici antic de l'ajuntament com a inversió clau per revitalitzar Capdepera poble. La imatge que dona aquest indret, amb l'antiga casa del poble que cau a trossos, és simplement lamentable. Mentre que la plaça comptaria amb les ajudes que el Consell de Mallorca destina als ajuntaments, l'edifici consistorial es podria reformar amb l'arribada de fons Next Generation provinents de la Unió Europea.

Aquesta no és l'única actuació que durà a terme Més per Capdepera. Es posarà en marxa un pla específic per al petit comerç del poble, abandonat en aquests darrers anys, amb ajudes i incentius concrets, així com l'embelliment i adequació per a vianants d'alguns carrers i la implantació en el centre de serveis municipals, com ara un espai per a grups i associacions que podria tenir cabuda a l'antic ajuntament, entre altres propostes.

També es faran les modificacions puntuals necessàries de les normes subsidiàries per implantar serveis generals o equipaments per fer aparcaments a determinats solars.

El que més sorprèn, això no obstant, és que després d'abandonar Capdepera poble durant les darreres legislatures i de rebutjar totes les propostes que ha fet Més per Capdepera per millorar-la, ara l'equip de govern proposi tot allò que no ha fet o no ha volgut fer en 12 anys, com ara ajudes a comerços o un pàrquing faraònic del qual mai se n'ha parlat dins l'Ajuntament i que ningú sap ni on ni com es farà.  

Pensam que ha arribat l'hora de les propostes concretes i serioses, però sobretot dels qui tenen una idea clara per millorar Capdepera i ganes de fer feina.

 

 Més per Capdepera