Refel Fernàndez candidat a revalidar la batlia de Capdepera


Catalina Cladera: “Els socialistes de Mallorca hem estat i estarem al costat dels Ajuntaments. Així ho hem demostrat amb la feina conjunta a Capdepera

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Rafel Fernández en la presentació de la candidatura socialista per Capdepera

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera i el secretari d’idees i projecte polític del PSIB-PSOE i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, han acompanyat a Rafel Fernández en la presentació de la candidatura socialista per Capdepera per a les properes eleccions del 28 de maig de 2023.

Cladera ha expressat que “els socialistes de Mallorca hem estat i estarem al costat dels Ajuntaments. Així ho hem demostrat amb la feina conjunta a Capdepera. Gràcies al fet que hi ha hagut un Ajuntament, un Consell i un Govern gestionat per socialistes, totes les ajudes i projectes per Capdepera han arribat i s’han fet de la forma més ràpida i efectiva”.

Per altra banda, la secretària general de l’FSM ha volgut remarcar que Capdepera és “un referent socialista per tot Mallorca i que ho continuarà sent el pròxim 28 de maig”. A més, ha afegit que “la gestió de Rafel Fernández al capdavant de l’Ajuntament de Capdepera l’avala. Ha format un gran equip que l’ajudarà a revalidar la batlia quatre anys més i anar per la majoria absoluta”.
 

El candidat a revalidar la batlia de Capdepera, Rafel Fernández ha comentat que “és un honor i un orgull tornar a liderar el projecte socialista a Capdepera. Tenim un projecte i un equip preparat per governar quatre anys més i anar per la majoria absoluta”.


En una part del seu discurs, Fernández ha volgut tenir paraules d’agraïment pels regidors i regidores que l’han acompanyat aquests quatre anys “va ser difícil afrontar la crisi derivada de la pandèmia en un municipi on el turisme és tan important. Gràcies a l’esforç de tots i totes i, amb l’ajuda de Francina Armengol al capdavant del Govern Balear i de Catalina Cladera al capdavant del Consell de Mallorca, hem pogut superar aquesta crisi”.
 

Fernández també ha volgut dedicar unes paraules a l’equip que l’acompanyarà per a les pròximes eleccions del 28 de maig “és un gran equip de dones i homes preparat i il·lusionat  que mira pel futur de Capdepera i Cala Rajada, que mira per la ciutadania del seu municipi”.
 

El secretari d’idees i projecte polític del PSIB-PSOE i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, també ha estat present en la presentació de la candidatura socialista per Capdepera i ha declarat que “tant Rafel com tot l’equip socialista ha fet una gran feina per Capdepera, estam molt orgullosos. En moments difícils, Rafel s’ha posat al capdavant i ha demanat ajudes al Govern Balear quan ho ha necessitat”.