Des de fa unes setmanes l’estanc de can Pep Serra, al carrer Ciutat 36, disposa d’un terminal de “Loterias y Apuestas del Estado”.  Se poden adquirir bitllets de Loteria, tant dels dijous com dels dissabtes i els extraordinaris, com ara el de Nadal que ja es posa a la venda a mitjans de juliol “no tenim nombres físics com tenen a les administracions i podem vendre tots els nombres que no estan reservats. Així mateix n’hi ha cent mil nombres en el sorteig de Nadal així que queden molts”.

A part es poden fer les “Quinieles”, la Bonoloto, l’Euromilió. La Primitiva, les apostes de cavalls... tot el que és de l’Estat vaja.

També poden fer el pagament dels premis fins a dos mil euros (entre rialles en Pep comenta “fins a 1999,99 euros!), a partir de dos mil euros s’ha d’anar a cobrar a un banc. També se cobrar/pagar amb bizum.
 

Com ens ha comentat el propi Pep Serra “ Aquest terminal estava ubicada a Can Patilla i amb la jubilació d’en Xisco Vives, van decidir oferir aquest servei perquè el poble no es quedés sense. Així hem fet el traspàs i oferim totes les apostes de l’Estat”.

Ens comenta  que  "tot es troba informatitzat i d’una forma senzilla i àgil se poden fer les apostes còmodament".

Ja sabeu a partir d’ara a Capdepera comprar loteria o fer apostes dels distints jocs de Loterias y Apuestas del Estado,  el podeu fer a l’estanc de Can Pep Serra.