L'assemblea de Més per Capdepera ha ratificat Núria Garcia com a candidata a la batlia a les eleccions municipals del 28 de maig 2023 i també ha elegit les persones que l'acompanyaran en les sis primeres posicions



Aquest passat dissabte, 7 de gener, l'assemblea de Més per Capdepèra va ratificar na Núria Garcia com a cap de llista a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig. Na Núria, que treballa a l'hosteleria com a cap de recepció d'un hotel de Cala Rajada, repetirà, per tant, com a candidata a la batlia. Cal recordar que na Núria també formarà part de la candidatura de Més per Mallorca al Consell de Mallorca en la posició 22.

 L'assemblea també va elegir les persones que l'acompanyaran en els sis primers llocs de la llista, tot i que encara sense posicions concretes per a cada una d'elles, la qual cosa es concretarà més endavant. Repetiran a la part alta de la candidatura les actuals tres regidores a l'Ajuntament: Pilar Díaz, Mireia Flaquer i Margalida Bisquerra, i s'incorporen dos joves del poble a les primeres posicions: en Joan Campins i en Yannick Wilken.

En Joan Campins, que és graduat en Economia i actual estudiant de Ciències Politiques, és fundador i membre del grup juvenil Mallorca Nova, a més de concórrer en la posició 15 de la llista de Més per Mallorca al Parlament de les Illes Balears. De la seva banda, en Yannick, prou conegut per la seva implicació en la vida cultural i musical del municipi, cursa actualment estudis de pedagogia musical i un postgrau de direcció de bandes.

En la seva intervenció, Núria Garcia va dir que ha arribat l'hora que Més per Capdepera obtengui la batlia i assumeixi responsabilitats de govern per canviar les coses, després d'una legislatura en què els principals nuclis urbans del municipi, així com la vida social, comercial i cultural del poble han entrat en un preocupant declivi. Na Núria va advertir que “La distància entre els governants i els ciutadans cada cop és major en el nostre municipi” i va manifestar que “És imprescindible un canvi. Tenim idees i propostes per recuperar Capdepera poble i Cala Rajada, per fer front a la pèrdua de petit comerç, per millorar el manteniment dels barris, per evitar la privatització de serveis públics, per fer un poble més verd i sostenible i per recuperar la  participació ciutadana i cultural”.