La iniciativa parteix de 16 tendes que s’han organitzat per a potenciar els negocis locals en aquesta època i donar una bona oferta als seus clients.


 

Diferents venedors i comerciants de Cala Rajada han decidit fer un sorteig de productes de les seves tendes per a potenciar el comerç local de cara a aquest Nadal. La idea és que qui visiti cada tenda que hi participa s’endurà per cada compra que faci un bitllet per a poder participar en un sorteig d’un bitllet per valor de 100 euros en productes de cada tenda, ja sigui roba, objectes de decoració, de regal, etc. D’altra banda, les 16 tendes que participen en aquesta idea són Argos, Bahía, Confeti Kids, Erika, Expert, Ferreteria Nereida, Fotos García, Joieria Fuster, MD Bienestar, Piedi, Puntal, Son Pocapalla, Texas, Tía María, Toys Center i Xauxa.

Aquesta idea es duu a terme per revifar el petit i mitjà comerç de Cala Rajada, perquè hi hagi ambient festiu al poble durant unes festes que semblen estar dominades pels grans comerços, quan aquí hi ha una oferta prou interessant i atractiva per a tots els ciutadans de Capdepera i Cala Rajada; en aquest sentit, els membres de cada tenda es mostren molt il·lusionats per portar endavant aquesta iniciativa, que omplirà d’escalfor i vida els carrers principals de Cala Rajada.

Les condicions del sorteig són que s’hi participa mitjançant la compra realitzada a l’establiment, apuntant les vostres dades (nom, nombre de telèfon i e-mail) en un paper que s’introduirà en un recipient. Per cada compra realitzada tendràs opció de participar en el sorteig d’un val de 100 euros per gastar a la teva propera compra. Si doneu les vostres dades, accepteu les condicions de participació.

Promoció

La data d’inici d’aquesta promoció serà dia 1er de desembre de 2022 fins a dia 7 de gener de 2023, les compres han de ser realitzades entre aquestes dates.

 

Sorteig

D’altra banda, el sorteig s’efectuarà dia 9 de gener de 2023, passat els reis. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer en les xarxes socials i a n’aquesta mateixa revista digital Cap Vermell i se’ls avisarà personalment. També cal saber que entre dia 1 de març i el 31 de juny de 2023, qui tingui el val guanyador podrà fer-lo efectiu en cada una de les tendes que hi prenen part. Així doncs, animeu-vos a participar-hi! Tothom amb el petit comerç:
Aquest Nadal, Cala Rajada estarà de sort!