"Davant la manca d’inscrits a falta de 5 dies per la prova, des de l’organització de l’Athletic Club Capdepera ens veiem obligats a anunciar que CANCEL·LAM LA PROVA" 














 

L’any 2009 va néixer amb molta il·lusió el Triatló Cross de Cala Agulla. Han estat  12 edicions organitzades pel A.C. Capdepera, amb la única missió de donar a conèixer Capdepera, el seu entorn (Cala Agulla i Cala Mesquida) i fer que la gent gaudís d’una prova divertida i diferent. Molt de participants, aventures i records omplen tots aquests anys. En cap moment la pretensió d’aquesta prova ha estat ser la més multitudinària ni fer cap negoci de tipus econòmic, més aviat tot lo contrari. Sempre s’ha invertit tota la recaptació en la mateixa prova, amb obsequis, regals, premis e inclús durant molt d’anys en una Pasta Party.

Però per desgràcia hi ha esports que es posen de moda i després passen, i per lo vist el triatló és un d’ells. Davant la manca d’inscrits a falta de 5 dies per la prova, des de l’organització de l’Athletic Club Capdepera ens veiem obligats a anunciar que CANCEL·LAM LA PROVA. Ens hagués agradat no arribar a aquest extrem, però és inviable muntar una prova (amb tota la feina que implica) perquè hi hagi més voluntaris que participants. Aquesta prova realment ha existit tots aquests anys gràcies al suport que els participants li han donat, però lamentablement, enguany no ha estat així i a l’organització ens correspon prendre nota i ser conseqüents.

Volem agrair al Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, així com a totes les persones, sponsors i entitats que han fet possible que aquest somni duràs tant d’anys.

Demanem disculpes a totes les persones que es puguin veure afectades per aquest canvi de plans i esperem que ens puguem retrobar en aquesta o d’altres proves amb més força i il·lusió que mai.

 

ATHLETIC CLUB CAPDEPERA