El seu estand del Mercat Medieval va vendre productes artesans elaborats per  l'ocasió

 

 

Del 13 al 15 de maig, Capdepera es va tornar a convertir en una ciutat medieval. Els seus carrers es van omplir de parades, malabaristes, músics, cavallers i damissel·les, en una edició del mercat anual que s'esperava amb especial interès, ja que va ser la primera després de la pandèmia. Entre els estands, l'hotel Ses Rotges va muntar la seva parada de Dolç Somriure, un projecte del director de l'establiment i mestre confiter, William Tétard,  que recapta fons per a atenció pediàtrica a l'Hospital de Bathalapalli, a benefici de la Fundació Vicente Ferrer, a la Índia.

Des d'aquí, volem agrair a tots els que, durant els tres dies que va durar el mercat, van adquirir alguna de les nostres melmelades, pans, núvols o piruletes de caramel, ja que, amb el seu interès i suport, la recaptació ha arribat als 1.100 €. Gràcies, gràcies, gràcies.

A més, no ens podem oblidar de l'Ajuntament de Capdepera, sense el que no hauria estat possible muntar una parada d'aquestes característiques. 

@DolçSomriure va nàixer uns mesos abans de la pandèmia, a partir d'un viatge realitzat el novembre del 2019 per conèixer la feina de la Fundació Vicente Ferrer a la localitat hindú d'Annantapur. Però les pandèmies no es poden preveure i la presentació oficial, a les oficines de la fundació amb la seva delegada Isabel Pizá, va haver de ser ajornada.
 

 Dos anys després, he d'agrair personalment totes les persones que han estat presents durant aquests dos anys. La llista és molt llarga i, sense les seves aportacions, idees i hores de treball, tot cedit de manera completament altruista i voluntària, no hauria estat possible arribar fins aquí. Gràcies a tots Dolç Somriure ha estat present al Mercat Medieval. Ha estat un autèntic plaer.
 


Abans del cap de setmana, la recaptació de Dolç Somriure estava molt a prop de l'objectiu marcat inicialment.

En dades, l'hospital pediàtric de Bathalapalli, durant la pandèmia, va haver de modificar l'atenció a persones afectades per Covid, fet que va suposar el trasllat de l'atenció ginecològica i pediàtrica infantil als hospitals de Kaneal i Kalyandurg, que van atendre una mitjana de 600 parts al mes per centre.

https://fundacionvicenteferrer.org/ca/noticias/el-hospital-de-bathalapalli-convertido-en-un-centro-de-referencia-para-pacientes-con-covid 

https://fundacionvicenteferrer.org/ca/noticias/hospital-de-bathalapalli-la-salud-un-derecho-universal




Gràcies a l'ajuda aportada per totes les persones que han col·laborat amb la Fundació Vicente Ferrer i Dolç Somriure, a l'últim any (d'abril del 2021 i març del 2022), es van dur a terme 11.043 parts, es van atendre 5.980 persones amb desnutrició severa i 1.339 pacients a l'UCI neonatal.

Després de l'èxit d'aquesta campanya, el projecte de William Tétard torna a estar en converses amb la direcció de l'ONG per posar en marxa una nova col·laboració, que s'inicia amb 650€ del que s'ha recaptat al Mercat.

 

De nou, gràcies a tothom.

Una salutació, William Tétard.