L'empresa hauria de concloure les obres a finals de maig, però tot apunta que no serà (com molt aviat) fins a finals de juny, ja en plena temporada turística.



L'Associació Hotelera Platges de Capdepera i l'Associació de Bars de nit volen mostrar la seva "indignació i desesperació" per la demora en la finalització de les obres del Passeig Marítim de Cala Rajada.

Ambdós col·lectius denuncien que "l'empresa encarregada d'executar les obres, no ha complert amb els terminis de lliurament de les mateixes (que era per a finals de maig) i esperam que aquestes, al pas que porten, no concloguin fins a finals de juny", explica el president del col·lectiu hoteler, Joan Ferrer, a qui se li suma el recentment reelegit president de les associacions de bars de nit, Toni Pastor, qui apunta que "després dels anys de pandèmia, ara només faria falta que no poguéssim arrencar la temporada en les millors condicions possibles - que ja ho ha fet - perquè l'empresa constructora responsable del desenvolupament del projecte no compleix amb les seves obligacions de termini de lliurament". L'escàs nombre de treballadors ha fet que l'empresa VILOR incompleixi amb la data de finalització de l'obra.

"Aquestes obres afecten directament tres hotels situats en la zona de les obres i al voltant de quinze bars i restaurants. També afecta directament a la deplorable imatge que s'emporta el turista que ve a passar les seves vacances en Cala Rajada", diu Ferrer, ja que el Passeig Marítim és la zona més concorreguda del municipi i això fa que sigui prioritari la finalització d'aquestes obres.

És per això, que totes dues associacions demanen a l'ajuntament "que exigeixi a l'empresa que acabi les obres com més aviat millor" i que "si han de posar més professionals a treballar per a concloure amb el projecte quan toca, que el facin", perquè a la seva manera de veure "no hem de pagar justos per pecadors".

A més, els empresaris d'aquestes associacions sol·liciten tant al Govern, que és qui finança el projecte, com a l'Ajuntament de Capdepera, que és qui el dirigeix, que facin un front comú i "que vetllin de veritat pels interessos del nostre municipi, ja que hi ha molts llocs de treball en joc, així com la imatge del nostre municipi, representat principalment per un estendard com és el passeig marítim de Cala Rajada".

Per tot això, esperen que tant Govern com Ajuntament es manifestin sobre aquest tema, esperant haver aconseguit una resposta positiva i resolutiva del problema per part de l'empresa constructora que desenvolupa el projecte.