En 15 anys 


No solem parlar gaire de nosaltres mateixos. En qüestió de dades estadístiques un cop a l'any. Dia 1 de gener. Però hi ha dades a remarcar. Com aquesta. Arribar als 30.000 articles publicats en 15 anys suposa una dinàmica de feina constant que no es pot mantenir sense un seguiment per part vostra, estimats lectors, diari.
Obrírem aquesta pàgina web a principis de maig del 2007. Són 15 anys que en el món digital són tres generacions. Recordau el mòbil que empràvem llavors? Era un Nokia? La Blackberry era per als alts executius i l'iPhone d'Appel estava a punt de treure un aparell que s'anomenava smartphone i que tots, d'una marca o altra, acabaríem portant a la butxaca.

En el nostre cas les divisions són fàcils. 30.000 articles en 15 anys són 2.000 articles per any. És a dir 5,5 articles diaris. Unes mitjanes que no han canviat gaire des de l'inici.

Tot plegat ho celebrarem dia 12 de juny, amb la celebració pendent dels 40 anys de Cap Vermell, amb una multitudinària paella a la que estau tots convidats!

Gràcies per seguir-nos!