La companyia de supermercats aferma la seva col·laboració amb l'organització lliurant, un any més, 20 tones de productes com pasta, arròs, llegums, galetes o bolquers després de renovar el seu conveni anual de col·laboració

El president de la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca, Raimundo de Montis, amb la Directora de Relacions Externes Illes Balears, Bárbara Ordás

MERCADONA DONA 20 TONES DE PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT A LA FUNDACIÓ BANC D’ALIMENTS DE MALLORCA

 

Mercadona ha donat 20 tones d'aliments i productes de primera necessitat a la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca com pasta, arròs, llegums, galetes o bolquers. La companyia, a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica en la qual estem vivint, ha reforçat el seu compromís d’estar al costat dels col·lectius més vulnerables. 

La donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració anual que han renovat aquest matí amb la finalitat que els aliments es distribueixin entre les prop de cent entitats sense ànim de lucre beneficiàries del Banc d'Aliments, que cobreixen les necessitats d'unes 35.000 persones.

El president de la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca, Raimundo de Montis, va valorar “l'ajuda constant de Mercadona i la magnífica relació entre totes dues entitats. Saber que comptem any rere any amb el seu suport ens dóna tranquil·litat”.

Per part seva, la directora de Relacions Externes d'Illes Balears, Bàrbara Ordás, va declarar: “És una satisfacció col·laborar amb el Banc d'Aliments tant en donacions privades que duem a terme com en Operacions Quilo. Agraïm enormement a l'entitat el seu treball i dedicació altruista, claus per a la societat balear”.

Mercadona ha donat 173 tones d’aliments enguany, el que equival a 2.900 carros de compra. En aquest sentit, la companyia col·labora amb el Banc d’Aliments de Mallorca, els Bancs d’Aliments Municipals de Maó i Ciutadella de Menorca, Càritas Diocesana d’Eivissa i Formentera i amb deu menjadors socials de les illes.