Les voluntàries de l'Associació Protectora d'animals "Gatos de Capdepera" volem agraïr públicament el suport rebut avui a la nostra "Bunyolada Benèfica".



 
 
Aquest ha estat un any difícil per tots, a nivell global, també per les Protectores d'Animals que han vist molt  minvats els ingressos i les oportunitats per recaptar diners amb els que fer front a les despeses del dia a dia.
 
L'any 2020 ha suposat una veritable prova de foc per reafirmar el nostre compromís amb la causa per la qual lluitam. Malgrat tots els entrebancs, hem aconseguit donar una nova vida a 160 animals, que a hores d'ara gaudeixen de l'escalfor de una llar i l'amor d'una família. Animals recuperats del carrer o dels contenidors, trobats recent nats uns, ferits o malalts altres. 



També hem recollit i donat en adopció animals renunciats per els seus propietaris, renúncies molt doloroses, perquè és produïen per la pèrdua del treball i per tant l'impossibilitat de seguir pagant el lloguer. Hem intentat posar una mica de humanitat dins aquestes renúncies motivades per la crisi, per malalties o defuncions dels propietaris cercant la millor de les famílies possibles.

Hem continuat amb la tasca de castració de moixos de carrer, alimentació de colònies, recerca d'animals malalts dins aquestes colònies urbanes, capturant els més adoptables per oferir-los una vida lluny dels perills del carrer. Hem ajudat a veïns del municipi a capturar i esterilitzar moixos que s'acosten a les seves cases o fent ressò d'animals perduts mitjançant les xarxes socials i la nostra xarxa de contactes amb un nivell elevat d'èxit.



Ho hem fet com sempre amb il·lusió, dins un any amb els ingressos baix mínims i sense possibilitats de fer esdeveniments per a recaptar fons.
 
Per això agraïm més que mai tota la ajuda i suport que hem anat rebent aquest darrer any i que dissabte dia 27 va quedar ben patent amb la bona acollida que ha tingut la nostra bunyolada.

Vàrem vendre 51 kilos de bunyols, galetes, magdalenes i pastís (tot casolà fet per les voluntàries) i xocolata calenta. Una vegada descomptat despeses haurem aconseguit un benefici al voltant dels 800 euros.
Aquest darrer mes hem tingut una llarga llista d'operacions quirúrgiques urgents que faran pujar molt la factura del veterinari, aquesta magnífica resposta dels nostres incondicionals ajudarà i molt.
També ens han fet arribar donatius (menjar de moixos, productes de neteja i joguines). Tenim un nombre important de boques famolenques entre els animals dels refugi i les colònies urbanes.

 
Gràcies a tots els que heu col·laborat d'una manera o altre, ajudant a la realització i bon funcionament de la jornada o posant el vostre granet comprant una bosseta de bunyols.
Gràcies també a  regidora de policia i regidor de medi ambient per les paraules de recolzament.
 
Tot i les difícils circumstàncies que estem vivint,  nosaltres seguirem endavant amb ganes i energia si seguim rebent el vostre suport.
 
Gràcies infinites.
 

Presidenta i voluntàries de "Gatos de Capdepera"