Una lectora ens reenvia un vídeo penjat a Instagram.
"...perquè tots tenim ganes de festa i de tornar a la vida d’abans, però si feim tonteries com aquesta no ho aconseguirem mai"."



A les imatges del vídeo penjat a Instagram, suposem que per qualque "assistent" a la festa, apareix un grup nombrós de joves a un lloc tancat, sense prendre les mesures bàsiques de distanciament social, ni ús de mascaretes.  No sabem exactament l'ubicació però hi ha gent de Capdepera. 

La persona que ens ha remès l'enllaç comenta que " M’agradaria que es publiqués aquest vídeo perquè la gent sàpiga el que passa a Capdepera (no sé exactament si l’ubicació és a Capdepera però hi ha molta de gent del poble que surt al video); ja que la persona que el va fer l’ha penjat a les xarxes socials (Instagram) i no li fa gens de vergonya que la gent vegi que està de festa amb més de 10 persones que és el màxim que es pot, a una habitació tancada i tothom fora mascareta.
Vull que la gent prengui consciència d’una vegada perquè tots tenim ganes de festa i de tornar a la vida d’abans, però si feim tonteries com aquesta no ho aconseguirem mai".

No ens interessa tant mostrar persones, com denunciar el fet que la gent que incompleix les normes establertes per l'autoritat per aturar la pandèmia, ensorra la feina feta per molta gent que si fa tot el possible per tirar endavant complint les amb les mesures de precaució. No sabem si aquestes "festes" són molt habituals (esperem que no!) però el fet de comprovar que es celebren sigui pel motiu que sigui (un aniversari, una reunió informal d'amics, ...) és preocupant. 

NOTA DE REDACCIÓ: Visionar el vídeo ens deixa amb els cabells drets! Hem fet tres captures de pantalla i hem pixelat les cares que poden ser identificades. Com bé dius, el vídeo està publicat a Instagram i qui el vulgui veure, autoritats o no, que el vagi a cercar. Nosaltres sols deixam constància del fet que rebutjam hagui on hagui tengut lloc i hagui qui hagui anat.