Hem demanat una Junta de Portaveus urgent per tractar el greus problemes de gestió que afecten l'Ajuntament. També hem sol·licitat factures detallades de les obres del Passeig de Son Moll




Fa 5 mesos que s'hauria d'haver adjudicat el nou contracte del servei de les escoletes, però a dia d'avui just estam a l'inici del procés de licitació. Mentrestant l'escoleta de Capdepera haurà estat tancada durant setmanes. Per altra banda l'Escola de Música es troba en una situació semblant, amb el contracte anterior finalitzat des de fa temps i sense saber quan s'adjudicarà el nou. Mentrestant no s'han pogut iniciar les matriculacions.

Aquests exemples il·lustren la manca de previsió que regna a l'Ajuntament i que està afectant de forma negativa als usuaris dels serveis. De la licitació d'altres serveis que encara es donen a dit, com el de subministrament elèctric o de neteja dels edificis municipals, no se'n sap res. De la taxació dels terrenys del Far tampoc. També hem sabut que l'Ajuntament no ha presentat cap projecte a les ajudes per recuperar espais arqueològics que atorga el Consell de Mallorca, tot i la necessitat de seguir amb les exavacions i treballs en el Castell. No en sabem el motiu.

Tampoc sabem res del projecte per a l'embelliment del tram del carrer de l'Agulla, entre el Centre Cap Vermell i la rodona de la font, malgrat la subvenció va ser atorgada per la Conselleria de Turisme l'any 2018. Pel que fa a la manca de policies municipals tampoc sabem quins plans té el Consistori per pal·liar el dèficit en el servei.

Estam rebent multitud de queixes pel deficient funcionament d'alguns serveis municipals i també pel fet que el Batle no rep determinades associacions i entitats que fa temps tenen sol·licitada una reunió amb ell. Ens costa creure que tengui una agenda tan atapeïda.

Reclamam una Junta de Portaveus urgent a fi de tractar aquests greus problemes en la gestió que afecten el funcionament de l'Ajuntament des de l'inici d'aquesta legislatura. Volem saber què fan el batle i els regidors i quines solucions proposen per fer front a tots aquests problemes. 

Pel que fa a la darrera resolució de Costes, en la qual es confirma que no hi va haver autorització per fer obres a partir de la fita 564 del Passeig de Son Moll i imposa una sanció de 36.000 € a l'Ajuntament, des de Més per Capdepera ens reafirmam, amb independència del recurs per la via judicial que es vol interposar, en reclamar la dimissió del  Batle per haver adjudicat a dit i sense concurs les obres a l'empresa que li ha fet ca seva. En aplicació del criteris ètics que aplica el seu partit en el Govern de les Illes Balears ha de dimitir.

Amb l'objectiu d'esbrinar tot allò que s'ha fet en el Passeig de Son Moll des de Més per Capdepera hem reclamat totes les certificacions i factures presentades per l'empresa a qui es van adjudicar les obres, amb el màxim detall per conceptes i medicions, diferenciant entre allò que s'ha fet entre les fites 562 i 564 i el que s'ha fet entre la 564 i la platja de Son Moll.

 

 Més per Capdepera