L’estiu és la temporada ideal des de sempre per fer campaments, colònies, camps d’aventura, esports nàutics, i sobretot de gaudir de l’experiència de la natura i el nous companys.

Aquest estiu, hi haurà infants i joves que el recordaran sempre per la seva experiència viscuda, o ans el contrari, per l’anulació de l’experiència que no va poder viure l’any de la VOVID19.

Malgrat tots aquests entrebancs i impediments,  DeLleure serveis (una empresa de gabellina de la mà de Sergi Marquez dedicada a l’oci i al lleure d’infants i joves) no es resisteix a deixar l’estiu en blanc, i organitza les MiniColònies d’Estiu 2020.

Es tracte d'un nou campament d’estiu, però sense perdre l’essència de deLleure. Durant tres dies i dues nits, els nins i les nines de 6 a 16 anys, podran gaudir de les activitats més emocionants i dinàmiques que realitzem a l’estiu concentrades en tres dies.  Tir amb arc, pàddel surf, vela, piragua, snorkeling, ioga… seran algunes de les moltes activitats que es realitzaran durant aquests l’estada al Campament de La Victoria a Alcúdia.

Encara queda estiu per a aventurar-se a practicar nous esports i viure grans experiències com aquestes, tot i les circumstàncies actuals, on DeLleure garanteix la màxima seguretat per a tots els seus participants i sempre en compliment de les mesures preventives d’higiene contra la covid-19.

Aquestes Mini-Colonies es faran del 27 al 29 d’agost i del 3 al 5 de setembre, de dijous a dissabte.



 Vine a envoltar-te de la natura que ofereixen les MiniColònies!

 I si vols més informació visita la web www.delleureserveis.com o contacte amb noltros al +34 971832929