L'Ajuntament ha fer una crida, mitjançant les xarxes, demanant no deixar les bosses de fems al carrer i respectar els espais esportius



El comunicat diu: " Volem fer una crida al civisme i al bon comportament de tots. S'han reubicat els contenidors del nostre municipi.  Això vol dir que els fems s'han de deixar, com sempre, dins els contenidors. NO al carrer on abans hi havia contenidor.  Vos recordam que els fems del carrer no es recolliran, i que aquest acte comporta una sanció per l'infractor. Moltes gràcies per la vostra col·laboració, i per ajudar a mantenir el nostre municipi net". 


D'altra banda l'Ajuntament  ha publicat un vídeo al seu facebook  un vídeo mostrant com ho ha deixat.  " Volem fer una crida al civisme i al bon comportament de tots. Així han aparegut les instal·lacions esportives avui, després que un grup de persones accedís sense autorització. Us recordam que les instal·lacions estan tancades al ús particular, i sols poden utilitzar-se amb el permís pertinent". La nota acaba agraint la col·laboració de la ciutadania. 

Aquest és el vídeo (clicau per veure'l)