Des del Partit Popular, volem manifestar la nostra postura en relació al darrer plenari.











 

 

Votarem a favor a les mesures que ens sol·licita la llei estatal per el control financer de l'ajuntament proposades a la comissió informativa.

La modificació del pressupost, votarem una abstenció perquè no es podien votar una per una. Quan explicaren cada partida, es va poder veure que n’hi havia per imprevists, per falta de previsió consensuades amb els grups de l’oposició.

Manifestarem que el nostre vot anava supeditat a què la resta de “remanent” previst vagi destinat a realitzar unes noves dependències per a la policia municipal.

S’ens comentà que s’estimen quasi 6 milions (de “remanent”).

A la ronda de precs i preguntes, demanarem la dimissió del regidor de medi ambient, ja que creiem que són fets intolerables i molt greus. Com va dir el senyor Rafel Fernández al seu discurs a la presa de càrrec “venim a servir i no a servir-mos de…” També demanarem com és que mentre és regidor té el cotxe al pàrquing dels taxis a Capdepera. I la sorprenent resposta fou: “es por comodidad”. Per la comoditat, per al bé del medi ambient del nostre municipi i veïns podria anar-hi a peu, perquè va dir que “vivo allí al lado”. Aquí podem veure el socialisme del qual bravegen.

Demanàrem que als pròxims pressuposts, la major part de la recaptació que rebin per les sancions del radar, vagi destinada a seguretat viària, en mesura del possible.

Ens preocupàrem per la neteja del redol dels contenidors que ens comunicaren que estudiaran possibles mesures.

Demanàrem també una possible normativa per als patinets elèctrics, que també ens digueren que ho estudiarien.

La situació del concurs del centre de dia, que ens digueren que ja està en marxa després d’una sèrie d’herrades.

 Demanàrem també aclariment de l’autoritat entre policia local i SEPRONA a la zona del pinar de Cala Agulla.

Demanàrem una reunió per tractar el tema del turisme davant aquesta difícil temporada.

 Ens preocupava també l´horari de passada del bus per davant s’Auba, ja que coincideix amb la sortida dels nins.

Acabarem definitivament aquest comunicat amb una petició. Ens agradaria que els plenaris no fossin un cúmul de monòlegs, que semblen més típics d’una campanya electoral que d’un plenari municipal.