Des del Partit Popular de Capdepera, volem manifestar la  presa de les nostres decisions en el darrer ple extraordinari celebrat el 20 de juny de 2019.











Ens vàrem abstenir degut a que, des del Partit Popular, trobem que els sous aprovats  es troben  sobre la mitjana comparant amb la dels regidors dels municipis que tenen una població semblant a la nostra. Per tant. I  per manifestar que no farem una oposició frontal del NO és NO, sense motiu raonable, ens vàrem abstenir.

No fer una oposició frontal amb el NO és NO, no vol dir que des d’aquest Partit deixarem fer el que vulguin a l’Equip de Govern. Sinó que es trobaran amb el Partit Popular, si des del nostre punt de vista se realitzen propostes, decisions ... que no van pel be de Capdepera i dels seus ciutadans.

En relació al punt de realitzar les sessions plenàries, de moment, cada dos mesos; nosaltres no estam d’acord; però podem entendre que tots els regidors nous necessiten un temps per aclimatar-se al càrrec. Esperant que, si en la propera legislatura n’hi ha un canvi de  govern,  des del PSOE de Capdepera, se tingui en compte aquesta mesura.

Com vam comentar a la sessió plenària, si a partir de febrer de 2020, l’equip de govern no canvia aquesta mesura, se trobarà amb l’oposició constant del Partit Popular reclamant sessions mensuals, així com s’han realitzat durant la major part de la democràcia en el nostre municipi.

 

Partit Popular de Capdepera