.


Des de Més per Capdepera hem denunciat en reiterades ocasions l’incivisme i el renou que pateix Cala Rajada durant determinats mesos de l’any. Aquesta situació l'únic que genera per al Municipi és brutor, renou i un augment de les despeses municipals per combatre aquest fet.

L'abandonament del barris és sistemàtic i s'ha de treballar en trobar solucions per aconseguir una neteja més eficient a totes les zones del Municipi.

Al llarg dels darrers dies hem rebut queixes per part de la ciutadania relacionades amb l'acumulació de bosses de brossa al nucli urbà de Capdepera a llocs no destinats a la seva seva recollida i que no han sigut retirades pel servei de neteja durant uns quants dies.

A Capdepera proliferen les bosses al voltant de les papereres i a les cantonades; a Cala Rajada s'acumulen al voltant dels contenidors i es comú veure mobles, matalassos i
altres objectes mal reciclats que embruten la nostra imatge. Això fa que a tot arreu es noti una sensació de deixadesa i es sentin males olors, la qual cosa empitjorarà amb l'arribada de la calor estiuenca.

Per això demanam a l'Ajuntament que promogui una campanya de sensibilització i d'informació de l'ús correcte dels diferents contenidors per potenciar el reciclatge, perquè donin major visibilitat i importància al telèfon per a la recollida de mobles vells i trastos, i perquè posi major esforç en conscienciar als propietaris d'allotjaments vacacionals sobre la necessitat d'informar als llogaters del sistema de recollida porta a porta que existeix i fa sostenible el poble de Capdepera.

Esperam que nova persona encarregada de Medi ambient posi fil a l'agulla.









Capdepera, 17 de juny de 2019