Aclariment a l'article GRINYOLADES MEDIEVALS 



 "Dir que JO NO “m’hi vaig colar”, de fet jo vaig quedar a defora per poder deixar lloc a la gent del poble perquè com bé heu dit (no tenia cap càrrec i no em pertanyia seure on vaig acabar assegut). Vull recalcar que JO ESTAVA DEFORA DE L’ESGLÉSIA fins que va venir a cercar-me l’encarregat de protocol del PSOE i em va fer seure allà tot i que vaig comunicar que no hi podia seure i que segurament la gent ho criticaria. Jo ingènuament creia que abans de publicar una incorrecta notícia em consultarien, no ha estat el cas, ningú m’ha comentat res. Sabíem que aquest fet duria cua però crec que menysprear a algú per seure a un lloc BUIT “tot i no tenir cap càrrec” sense contrastar fets és lleig. Domés aclarir aquest fet i esper que també es rectifiqui la informació de la publicació".

Resposta de la REDACCIÓ DE CAP VERMELL


Literalment, el text a que Tomeu Moll fa referència diu: 

"Una queixa vista a les xarxes socials és que el dia del pregó, des d'un protocol caduc i estantís, fa que els "no convidats" quedin marginats als tres bancs de darrera i molta gent queda defora. Tota la bancada central està destinada a autoritats i gent que "s'hi cola" (com el candidat del PP, Tomeu Moll) sense tenir cap càrrec. El més llastimós és que no saben calcular els espais i abans de començar, han de demanar al "galliner" que per favor ocupin els bancs buits.
Tampoc entenem que faci falta tant de protocol i gent per dur la carpeta del pregó i obrir-la al faristol. Ridícul any rere any".

Com bé dius, Tomeu, El tema ha duit coa. En primer lloc, la crítica la pots veure al facebook a diferents entrades. Nosaltres sols n'hem fet ressò. La qualificació d'un protocol caduc i estantís és nostra i, pel que dius, suposam que n'estaràs d'acord. Tot i que no és l'encarregat de protocol del PSOE si no de l'Ajuntament. Igual de cert que tu, tot i anar a la comitiva presidencial al llarg del recorregut (i, això sí,  sense encara tenir cap càrrec) quedares fora de l'església amb el president del partit Biel Company, que va arribar tard, es va afegir a la comitiva i no sabia què fer quan va arribar a la capella ja ningú li va dir abans. Així que rectificat i aclarit tot i que com tu manifestes això duria coa i hi hagué gent que li va saber greu i així ho manifestà al facebook i encara hi és.
No sabem quines previsions de convidats hi havia, però erraren de comptes. Com es veu a la foto convidaren a entrar fins i tot a la Guardia Civil. Els qui van al pregó cada any mai ho havien vist. Per això cal un servei de protocol? Aquesta és la qüestió.