“Més per Capdepera presenta una llista de persones compromeses, preparada per a governar , encapçalada per Núria Garcia”













 

 L'assemblea de Més per Capdepera va aprovar aquest passat divendres la llista que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. Es tracta d'un grup de persones amb un llarg compromís social i cultural amb Capdepera i Cala Rajada, preparades per a assumir les responsabilitats de govern i en què destaquen un bon nombre de dones que han donat la passa per a canviar les coses des de la institució municipal.

 A Núria Garcia, elegida cap de llista fa mesos, l'acompanyaran els actuals regidors de la formació ecosobiranista, Paco Galian i Pere Fuster, en les tres primeres posicions. Els llocs quatre i cinc seran per a dues cares noves: Pilar Díaz i Mireia Flaquer, lligades al sector turístic i també a l'activisme social i al món del teatre. Les vuit primeres posicions les completen tres dones més: Marga Bisquerra, membre històric de l'agrupació, i les actuals regidores Berta Liesegang i Maria Orts. La resta de llocs de la llista estarà format per una mescla de gent lligada a Més per Capdepera des de fa anys amb noves incorporacions, com ara Joan Campins, Victòria Martínez, Lluís Crespo i Mònica Rodríguez.
 

La mateixa assemblea també va aprovar el programa electoral amb les propostes principals per a gestionar l'ajuntament els pròxims quatre anys. Com va manifestar Núria Garcia, “la pròxima legislatura serà la de les inversions als barris on viu la gent i el manteniment de les zones més oblidades del municipi”. Altres aspectes importants seran liderar el model turístic de qualitat durant tots els mesos de l'estiu i fer front al turisme incívic que perjudica la imatge de Cala Rajada, un pla especial de neteja de les segones línies, la recuperació dels serveis municipals públics, la consecució d'uns nuclis urbans més verds i amables per a les persones i unes festes populars més participatives.
 

 Més per Capdepera, que actualment compta amb quatre representants en el Consistori, aspira a augmentar aquesta representació i poder així liderar una manera de fer política diferent de la que en els darrers anys ha estat marcada per l'entesa PSOE-PP en les qüestions més importants.