COMUNICAT REFERENT AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA NÒRDICA




A causa dels greus esdeveniments ocorreguts a diversos pobles de Llevant s'ha decidit, d'una banda, canviar la ubicació de la competició per respectar els dies de dol de l'Ajuntament de Capdepera. Per això, se celebrà a la Comuna de Lloret. Agraïm a l'ajuntament de Lloret de Vistalegre seves ràpides gestions.
 
Per mostrar el nostre respecte cap a les víctimes de les inundacions així com al nostre company Pau, es realitzarà un minut de silenci previ a la sortida. De la mateixa manera, hi haurà llaços negres a disposició de participants que vulguin mostrar el seu respecte a les víctimes, familiars i amics. Igualment, des del Comitè de Marxa Nòrdica s'ha proposat als clubs locals que portin el llaç negre com a mostra de respecte.
 
Finalment, l'organització ha decidit que els premis en metàl·lic es destinaran íntegrament a la caixa de suport als damnificats per les inundacions.


Important:
Els competidors que vagin des de Capdepera tindran a la seva disposició un autocar que sortirà del centre Cap Vermell a les 13,30 h