Espantada de l’oferta esportiva i absència de dinamització a les nostres platges


  

L’Associació Hotelera vol manifestar la seva preocupació per la pèrdua progressiva de les activitats esportives i lúdiques a les platges de Capdepera. A més de rebre les queixes de diferents empreses per les dificultats que posa l’Ajuntament a l’hora de poder oferir activitats aquàtiques a les platges de la nostra localitat, és constatable que l’oferta que el nostre municipi  pot oferir és cada vegada més reduïda, i en algunes de elles ja és totalment inexistent.

Mentre la major part de municipis turístics competeixen entre sí, per tal d’oferir una varietat d’opcions esportives i de dinamització a les platges que facin que aquestes ofereixin una atractiva oferta als usuaris, a Capdepera, l’Ajuntament provoca l’espantada de qualsevol empresa que vulgui oferir activitats esportives, amb l’aplicació  d’ increments en les taxes de les concessions que superen el 90%. Aquest afany recaptatori fa totalment inassolible per a les empreses l’explotació d’aquestes activitats.

La realitat és que a part del busseigs i els clàssics velomars, poca oferta d’esports i activitats aquàtiques es poden realitzar a les nostres platges. En el cas del windsurf, a una única platja s’oferia aquest servei, però amb l’ increment desproporcionat de les taxes  la empresa ha  hagut de traslladar-se  a la platja d’un municipi veí .

Des de l’Associació Hotelera consideram que de continuar així i, davant la demanda existent, tindrem que enviar els nostres clients a les platges d’altres termes municipals per practicar els esports aquàtics.

       

 Associació Hotelera Cales de Capdepera