Enrere queden les festes de l’Esperança, de Nadal, de Reis i Sant Antoni, però aviat en vindran d'altres. Aprofitant aquest període de relativa calma entre festa i festa, l’Obreria de l’Esperança vol fer públics els seu agraïment a qui, d’una manera o altra, han donat suport i han contribuït a fer possibles els diferents actes entorn a la festa de la Patrona de Capdepera.


Aquesta llista ha de començar pels socis de l’Obreria; amb les seves aportacions, per petites que siguin, fan que es disposi d’uns doblers destinats a comprar els materials per als ornaments i per a algun dels premis del concurs de fotografia de “Guia per un dia”. Com també es va fer a la primera edició, enguany el concurs ha estat premiat amb dues càmeres de fotografia, una d’elles patrocinada per Foto Garcias de Cala Rajada.

Per dur a terme l’activitat escolar “Guia per un dia” hem comptat amb les inestimables ganes i empenta del director i els professors de l’IES Capdepera, i també de la direcció i mestres de S’Alzinar. Gràcies ells tot ha funcionat perfectament i esperem que els alumnes s’ho hagin passat bé a més d’aprendre algunes coses de les arrels històriques del poble. Com l’activitat es va fer al castell, volem també agrair al personal que hi fa feina i el suport que hem rebut del Patronat. I també gràcies a ells, a la brigada municipal, a en Revi i a l’Ajuntament, la torrada després de Completes va poder fer-se amb naturalitat malgrat alguns entrebancs i unes discretes errades d’organització. Gràcies a les persones que van fer pastissos per a les postres de la torrada.



Les banderes que onejaven a la plaça de l’Orient i davant l’església han estat confeccionades amb la col·laboració voluntària de moltes madones del poble i socis de l’Obreria. La batucada infantil que va sortir des de l’Escola de Música fins la plaça de l’Orient duia caretes de dimonis que s’havien fet els nins en un taller organitzat sense tenir res a veure amb l’Obreria de l’Esperança, cosa que ens porta a donar encara més reconeixement als pares i mares que hi van participar, doncs van donar color a la festa durant el Mercadet de Nadal.



Com no podia ser d’una altra manera, l’agraïment el fem extensiu al rector, Mn. Antoni Amorós, qui tot d’una va fer el possible per ajudar l’Obreria i per seguir la tradició de la festa de l’Esperança, totalment receptiu a la informació de la gent del poble, i aportant de la seva part tot el possible per fer la Festa encara més lluïda. Gràcies igualment a la Banda de Cornetes i Tambors.



No podem oblidar l’obra de teatre de N’Arnau Serra: “Els secrets del castell de Capdepera”; hi van participar sa Solera Gabellina, membres de les corals S’Alzinar i Gabellina, l’orquestra N’Aladern, Elionor Gómez-Quintero, Joan Genovart, Matias Patricis, Pilar Díaz, Nicole Serapio i Ferran Miravet. A tots ells, moltes gràcies.

I com agrair el suport rebut no costa gens, el fem extensiu a totes les persones participants als diferents actes i, per si ens deixem qualcú, als qui ens heu donat suport d’una o altra forma i no us mencionem en aquest text. A tots, moltíssimes gràcies.