Gràcies a tots i MOLTA ESPERANÇA!















Tot just acabada la festa de l’ Esperança, des de l’associació Obreria de l’Esperança volem agrair el suport rebut de l’Ajuntament, del Patronat del Castell i del Rector de la Parròquia D. Miquel Mulet.

En primer lloc hem de parlar de banderes. Ha estat tan bona l’acollida que han tingut que ens hem vist totalment desbordats. Si bé és veritat que estam molt, molt contents de l’acollida, per altra banda som conscients que molta gent que en volia s'ha quedat sense i ens sap greu. Però no passeu pena que el dilluns de festes tornarem a posar fil a l’agulla, i a fer banderes s’ha dit! Ja tenim llista d’espera per a l’any que ve i així tots aquells que vos heu quedat sense i en voleu per l’any vinent, posau-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres i en prendrem nota.

També volem donar les gràcies als al·lots da l’Escola de Música Jesús Salido, Paqui Lopez, Sílvia Rechac, i Laura del Rio, que han pujat durant tots els diumenges de novena a acompanyar amb l’orgue els cants corresponents. També als membres de la Batucada per la seva participació al passacarrers, al Centre Jove pels Caparrots i a Jardins Adrover per deixar-nos l’ullastre per posar a la plaça de l’Orient. D’una manera molt especial, agraïm la feina i la il·lusió tant dels professors com dels alumnes de l’Institut i de s’Alzinar, per dur a terme el programa “Guia per un dia”, i a S’Alzinar i S’Auba per l’acollida que vàrem tenir quan anàrem a convidar per la festa. A tots els que ens han ajudat a preparar la torrada, a l'agrupació Aires Gabellins, als Sonadors de Jotes i Mateixes, i a Suso Reixac acompanyat per Esperança Sureda, Marisa Rojas i Pep Garau. Moltes gràcies a tots.

Estam molt contents i volem agrair a Cap Vermell i Faxdepera la difusió que han donat a totes les notícies relacionades amb la festa i al seguiment de la mateixa festa. Sense ells no hauriem arribat a tanta gent.

Finalment a tots els qui ens han ajudat a fer banderes, als qui les han comprat i als qui amb la seva presència han contribuït a fer que l’Esperança sigui més festa. Gràcies a tots i MOLTA ESPERANÇA!

Associació Obreria Verge de l’Esperança