En 5 anys hem arribat als 350.000 visionats i superat els 800 vídeos.

Sols el 25% dels visionats es fan directament des d'aquesta web.


Vegeu algunes dades curioses:



Els 806 vídeos editats, a una mitja de 6 minuts per vídeo, suposen més de 80 hores de material videogràfic del municipi.

El vídeo més visionat és el de la pesca de la llampuga amb gairebé 11.000 visites.



Els tres vídeos més visionats són:



Entre els 10 més visionats n'hi ha 7 de les festes de Sant Antoni

Queda lluny aquell 1 de juliol de 2007 quan es publicaren els primers vídeos d'aquest canal: La missa de Coronació de Mozart a l'església de Cala Rajada pel pregó de les festes del Carme.



Les festes de Sant Antoni convoquen molta gent al nostre canal. El mateix dia 16 de gener de 2012 ens visionaren 1.744 usuaris. Però no fou aquest el dia de més visites/visionats al nostre canal sino dia 11 de juny de 2011 amb 1.875. Aquest dia es constituí el nou consistori de l'actual legislatura 2011-2015. Recordau l'event?



Una altra curiositat. El vídeo més linkat a altres webs és la cançó popular de la Coral s'Alzinar "Ton pare no te nas" amb 6 links a altres webs.



La Coral S'alzinar i la Banda de música de Capdepera son les agrupacions musicals del seu génere amb més vídeos penjats a la xarxa de tota Mallorca. Coral s'Alzinar 37 vídeos i Banda de Música 31.



La progressió, sense ser geomètrica, no sols és lineal ja que el darrer any hem tengut 100.000 visionats.

Els links a través de correus electrònics o altres referències són la major part del tràfic. Des d'aquesta web sols hi accedeix el 25% dels usuaris. A través de dispositius mòbils hi accedeix el 14,5%. Per tant podem concloure que aquest canal, tot i que associat i nascut des d'aquesta revista digital te una dinàmica i autonomia pròpia.

Les estadístiques sobre els nostres usuaris són:




Sia com sia, Tot això sols és possible gràcies a vosaltres, lectors i col·laboradors de Cap Vermell. Molts d'aquests vídeos són gravats per Cap Vermell, però també és molt  important la col·laboració de lectors que ens han enviat gravacionsl i alguns amics com en Arnau Serra o  Suso Rexach que desinteressadament han editat treballs per Cap Vermell. Esperam, també, poder ser la plataforma d' aquests nous talents que ara comencen.
Nosaltres sempre estarem agraïts a la vostra col.laboració i fidelitat.

Gràcies!