Dia rere dia, ple rere ple, es va demostrant la nul·la
capacitat de feina que duu a terme l'actual govern municipal.









Dia rere dia, ple rere ple, es va demostrant la nul·la capacitat de feina que duu a terme l'actual govern municipal format pels partits PSOE i UCAP. Ells mateixos són totalment conscients de la seva nul·la gestió i ho varen acceptar en l'últim ple, al·legant que només porten un any en el poder. Quin tipus d'excusa és aquesta per a uns governants que decideixen en cada moment el futur del nostre municipi o el futur de la nostra economia empresarial o personal?

 

Un altre tema que queda patent en cada ple són les mentides que ens conten i el pitjor és que es queden tan amples i no se'ls cau la cara de vergonya per això, ja que per a ells l'important és salvar el seu dia a dia i sobretot el seu sou a càrrec de tots els ciutadans i contribuents, els quals cada dia que passa són més castigats en un intent de sortida cap endavant, amb l'únic interès recaptatori per intentar quadrar els comptes, encara que el regidor d'Hisenda, Sr Sureda, desconeix, almanco fins al passat dia de 5 juliol, la liquidació pressupostària de l'Ajuntament i de l'empresa municipal de l'any passat. Aquest fet queda avalat constantment, ja que l'únic que s'ha fet en el primer any de la seva gestió ha estat la constant pujada de preus públics, de taxes i d'impostos. A més, amb la persistent creació de reglaments i ordenances per imposar més multes als ciutadans del nostre municipi.

 

Exemples els tenim de sobres:

 

• Pujada de preus de les escoletes.

• Pujada de preus de les escoletes d'estiu.

• Pujada de preus de les escoletes esportives.

• Pujada de l'impost sobre immobles, és a dir l'IBI.

• Pujada preus escola de música.

• Pujada de preus activitats del Centre Jove.

• Pujada de preus per a la utilització de les instal·lacions esportives.

 

A més, la seva pretensió de més ingressos amb l'augment de l'ocupació viària, amb taules i cadires o amb la darrera ordenança aprovada, que suposa que a partir del mes d'abril del 2013 i a discreció del Batle es poden marcar els carrers que desitgi per a la zona blava, la qual cosa, acompanyada de la seva ordenança fiscal, suposarà que els veïns d'aquest municipi hauran de pagar per aparcar al carrer. És a dir, més sanció a les malparades butxaques de tots.

 

Tot això sempre acompanyat dels seus sous i que al seu moment varen patir un important augment, ja que el batle cobra un 40% més que l'anterior i els regidors un 25% més que els regidors de l'anterior govern.

 

Un altre assumpte que va quedar patent en l'últim ple és el total desconeixement del que volen aprovar. Això va succeir amb el Reglament de Participació Ciutadana, en què la regidora, Sra. Caimari, no va saber ni va poder defensar el capítol V del mateix Reglament i en el qual donava plena potestat a les entitats ciutadanes i a les entitats econòmiques i financeres del municipi per a l’inici i finalització de la revisió de les normes subsidiàries, sense comptar amb els partits polítics i sense els tècnics municipals. Encara sort que el batle va retirar aquest capítol del reglament. Però, per a incompetència, la demostrada pels regidors d’UCAP, senyors Fernando Martínez i Biel Torres. El primer no és capaç d'acceptar les crítiques a la seva nefasta gestió i en ser criticat i en sol·licitar la seva destitució de totes les seves àrees, ja que consideram que és el pitjor i més inútil regidor que ha passat per l'Ajuntament, aquest mateix es vanta de ser això, de ser el pitjor i el més inoperant.  Amb el Sr Torres tenim clar que es creu que el Castell és casa seva, i totes les coses que porta a terme les fa sense les perceptives llicències, com ara la ja tristament famosa barana que no compta amb l'informe favorable de la ponència de Patrimoni, o com l'actual excavació, que no compta amb l'obligatori Pla de Seguretat i Salut. És a dir, que està jugant amb els voluntaris que assisteixen a aquesta excavació.

 

Quin serà el proper despropòsit? Una cosa és segura: a una empresa privada, amb aquest tipus de gestió, no aguanten una setmana, ja que serien acomiadats. Haurem d'esperar perquè això sigui una realitat.