Aquesta plataforma facilitarà la divulgació d'events i informació turística del municipi



Dilluns 11 de juny, a les 20 hores, al Centre Cap Vermell hi haurà una reunió informativa per a les empreses interessades

 

 

 

L’Ajuntament de Capdepera continua promocionant el municipi, dins el pla d’actuació i desenvolupament turístic de la regidoria de Turisme, i la següent passa que vol donar és que el turista pugui tenir informació local de tot tipus, abans d’arribar a Mallorca o quan ja sigui aquí. Per això, el consistori s’ha introduït dins el món Synctur, una plataforma de continguts turístics desenvolupada per funcionar amb els telèfons mòbils tipus smartphone i webs promocionals.

El Synctur funciona d’una manera molt senzilla, via web o mòbil, i només cal registrar-se, seleccionar la destinació que es vol visitar i l’idioma. Després el client ja pot navegar pels continguts multimèdia de la destinació escollida. A més, s’ofereix en diferents idiomes, té una comunicació bidireccional, dóna informació multimèdia i subministra continguts propers al lloc on es troba el client gràcies a la geolocalització.

L’usuari de l’aplicació Synctur podrà trobar informació municipal, d’interès turístic, com allotjaments, restaurants, museus, fires, platges..., informació sobre transport, guia comercial, notícies d’interès... i totes aquelles dades que s’introdueixin a la plataforma. L’Ajuntament de Capdepera és qui tendrà el control dels continguts i qui actualitzarà la informació, sempre en contacte amb l’empresa pertinent.

Com a les xarxes socials, l’aplicació Synctur permet la bidirecció de la comunicació, el que significa que l’Ajuntament, com a centre emissor, podrà enviar avisos, recomanacions i informació a l’usuari i aquest, el podrà respondre. A més, el consistori tendrà estadístiques de quanta gent usa les dades i del consum que en fan.

Per donar a conèixer el Synctur a les empreses que volen introduir-hi continguts, s’ha convocat una reunió dilluns dia 11 de juny a les 20h al centre Cap Vermell de Cala Rajada. Està oberta a totes les empreses i llocs d’interès del municipi però cal recordar que l’aplicació té un objectiu de promoció turística.

Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Capdepera